Visie


In onze begeleidingen streven we ernaar om op een liefdevolle manier harmonie te vinden tussen hond en geleider. We zien onze hond als een deel van het gezin en als partner met wie we samenleven met aandacht en respect voor elkaar.

We streven ernaar om mensen inzicht te geven over het gedrag en de taal van de hond, zodat geleiders van hieruit stappen kunnen zetten om problemen te voorkomen of op te lossen.

Bij probleemgedrag graven we steeds naar de oorzaak en trachten we om een concrete oplossing aan te bieden. We staan stil bij wat onze hond op dat moment nodig heeft om terug zijn balans te vinden.

Onze methodieken zijn enkel hondvriendelijk en gebaseerd op moderne en wetenschappelijke inzichten. Het welzijn van de hond en de band met zijn geleider staat ten aller tijde voorop.

 - Verbondenheid start, waar de verwachting eindigt. -


Wie ben ik?

Van kinds af aan leef ik met - en omgeven door honden. 


Thuis heb ik zowel pups als herplaatsers gehad. Al mijn vrije tijd spendeerde ik tussen mijn viervoeters.  Ik poetste liever kennels of ging liever alleen wandelen dan dat ik ging spelen bij een vriend – of vriendinnetje. Ik voelde mij het best bij mijn honden, tussen hen voelde ik mezelf.


Lees verder