Puppybegeleiding

Daar is hij dan! Na vele overwegingen en heel wat opzoekingswerk is jullie nieuw gezinslid daar eindelijk. Jullie huis krijgt er vanaf nu de liefde en warmte van een vrolijke pup bij. Toch is de komst van jullie nieuw maatje ook best spannend. Jullie leven staat toch wel een beetje op zijn kop, 'hoe beginnen we hier nu aan?!'.


Ons nieuw gezinslid spreekt niet dezelfde taal als wij. Ook verschillen zijn of haar basisbehoeften met die van ons en lopen de verwachtingen niet steeds gelijk. Daarnaast roept de opvoeding van onze pup heel wat vragen op. “Wat met zindelijkheid?” “Hoe leren wandelen?” “Wat wilt mijn pup zeggen?” “Hoe leer ik mijn pup alleen zijn”… Dit zijn enkele van de vele vragen waar je hoogstwaarschijnlijk tegen zal tegen opboksen. 


Tijdens de puppybegeleiding gaan we stap per stap op weg. We voeden de baasjes met voldoende theoretische inzichten en kennis, wat we samen omzetten in de praktijk. We staan stil bij de behoeften en de taal van onze pup, maar bieden ook de nodige praktische tips en tools aan die mee een goede basis vormen voor een verder leven in verbondenheid en harmonie.

 

Maxi-puppygedragsconsult aan huis:

-  ongeveer anderhalf uur:

- 75 euro


Verplaatsingskost buiten Oostende niet ingebrepen


Online puppyconsult:

- ongeveer 45 min:

- 40 euro

Pakket-puppystartup:

- Drie lessen aan huis van ongeveer 1u.

- 175 euro 

Verplaatsingskost buiten Oostende niet inbegrepen.


We staan stil bij de behoeften en de taal van onze pup, maar bieden ook de nodige praktische tips en tools aan die samen een goede basis vormen voor een verder leven in verbondenheid en harmonie.


Er wordt ruimte gemaakt voor het beantwoorden van al jullie vragen.  

Pakket- puppyexpert:

- Drie lessen aan huis van ongeveer 1u.

- Drie praktijkgerichte lessen op locatie

- 295 euro


verplaatsingskost buiten Oostende niet inbegrepen


  • Tools aanleren omtrent wandelen,
  • Een correcte socialisatie met de omgeving en met andere honden,
  • We leren hoe we onze pup moeten oproepen.
  • Correcte lijntechnieken en communicatie.


Gedurende deze lessen is er voldoende ruimte om antwoorden te krijgen op al jullie vragen.


Puppy - starterspakket i.s.m. DOGZDEVOTION! 


Zie link:  


Gedragsconsulten


Uitvallen aan de lijn, verlatingsangst, destructief gedrag, blaffen, agressie tegenover het gezin- andere mensen of honden, onzindelijkheid, voerbaknijd, putten graven in de tuin, extreme angst, niet aangeraakt willen worden, grommen, rusteloos of hyperactief.


Lees verder